Diaz er ettertraktet

Publisert 11/30/2021 av Erlend Pettersen

Flere Premier League klubber snuser på vår toppscorer.

Ben Brereton. Alle vet hva denne utgaven av spilleren var. Ben Brereton Diaz, der i mot er en som alle snakker om. Vår talisman på topp har imponert enormt siden han debuterte for Chile nå i sommer. Med hele 16. mål på kontoen etter kun 20. kamper svinger det virkelig av.

Og sånt legges det merke til i divisjonen over og i utlandet. I følge ryktebørsen så fortsetter Leeds og Sevilla å følge Diaz tett. Men de får muligens konkurranse fra Newcastle, Brighton, Burnley og Southampton. Selv om det er svært tvilsomt at Diaz forlater Rovers for våre erkerivaler, Burnley. Gjør han det, får han judas stemplet på seg. 

Når man vet at Newcastle har fått blod penger fra Saudi Arabia, så skal det ikke stå på pengene om araberne vil hente Diaz. Så får man se om Diaz forlenger kontrakten med Rovers. Kontrakten går ut til sommeren, men klubben har en opsjon på ytterligere 1. år.

Så blir det spennende å se hva som skjer i januar hvis budene begynner å tikke inn, samtidig som man kjemper om en topp seks plassering.