Det jobbes med keeper


Publisert 27.11.2019 av Øystein Thorsen
Mowbray avslører at de nesten hadde to klare i sommer.
I kveldens oppgjør mot Brentford får vi gjensyn med David Raya, og samtidig en påminnelse om keepersituasjonen i klubben. Man kan si hva man vil om Raya - han har vel fått alt fra hyllest til mistillitsforslag - men han etterlot seg et tomrom da han meldte overgang i sommer. 
I dag avslører Mowbray at de hadde to erstattere så godt som klare, men begge overgangene gikk i vasken

Det ble jo i sommer skrevet en del om at Blackburn hadde investert i speider-teamet, og det europeiske fastlandet var fokus.
Tydeligvis ga kartleggingen resultat, for det var nettopp to ikke-engelske keepere som man forhandlet med
- Vi hadde kommet ganske langt i forhandlingene med to keepere, men det endte med at de gikk for det trygge, og dro hjem, sier Mowbray til Lancashire Telegraph

Leutwiler - som da var den eneste senior-keeperen etter Rayas exit - har ikke skjemmet seg ut når han har fått muligheten, men samtidig er det vel svært få som ser på ham som en spiller som skal spille fast på et Championship-lag som ser mot playoff.
Det var jo bare så vidt han fikk ny kontrakt av Mowbray.
På bakgrunn av det begynte det nok å bli relativt nervøst i korridorene på Ewood når avtalene med de utenlandske keeperne ikke ble sluttet. 
- Vi var litt frustrerte, er Mowbrays sindige beskrivelse av stemningen.

- Det var gode avtaler. Vår bedømming var at de ville forsterket laget, og det til en god pris
Hvor kritisk stemningen egentlig var kan man bare spekulere i, men man klarte i alle fall å få til en låneavtale med Walton, noe som fikk duge som en midlertidig løsning. 
- Når man forsøker å bygge fotballklubb foretrekker man å eie spillerne, ha spillere som man stoler og tror på. Bekymringen med Walton er at han kan bli hentet hjem når som helst

Dermed er keeper et område Mowbray håper å kunne jobbe med i januarvinduet
- Vi behøver å signere en keeper, det er vi klar over. Men vi må finne rett type, en som kan gi de andre kamp om plassen, og vi jobber hardt for å få det til, avslutter Mowbray. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: