Desember ser tøff ut


Publisert 04.12.2018 av Øystein Thorsen
De som kan terminlista utenat vet hva vi sikter til.

Blackburns kanal på Twitter la i går ut et bilde som enkelt sammenfatter de fem kampene vi har foran oss i desember.
Antageligvis har ingen andre klubber et like tøft program i julemåneden.

Førstkommende helg gjester vi Riverside og Mowbrays gamle klubb Boro. Deretter følger månedens, på papiret, letteste oppgjør mot Birminghm - hjemme. Også den neste kampen eier rom på Ewood, når serieleder Norwich kommer på besøk. Etter julehelgen tar vi først turen til Leeds for deretter å dra til sabelraslerne i Sheffield. 
Det er lett å tenke seg en poengfattig måned.

Nøyaktig hvor Blackburn står i forhold til disse mesterprøvene er vanskelig å si. Lufta gikk liksom litt ut av ballongen da vi gikk på to strake tap mot Preston og Wigan. Men så kom 4-2-seieren over Wednesday, og ting så plutselig lyst ut igjen. 
Innsatsen vi så i den kampen, og uttellingen på sjanser, må gutta ta med seg inn i det neste kampene.

Det er ganske vanlig at desember måned er vendepunktet i sesongen som peker ut hvordan serien skal avsluttes. For øyeblikket er Blackburn med i playoff-diskusjonen, og med gode resultater i de kommende ukene kan det som før sesongstart virket som en drøm utmeisles til realisme. 
I verste fall får sesongen en bråstopp, med Mowbrays menn sigende nedover tabellen.

Nettstedet Football League World har tatt tempen på fansen og tipsene varierer helt fra totalt 9 poeng til spådommen om fem strake tap. De fleste levner dog Mowbray & Co muligheter. Til tross for tøff motstand melder man ikke walkover. 
Ser vi for eksempel på første mann ut - Boro - så tapte de hjemme mot Aston Villa nå sist, så det er naturligvis ikke et uovervinnelig lag

Et annet aspekt, som i sammenhengen egentlig er mest en bonus, er at hvis laget får til spillet, og ikke minst noen gode resultat, vil det i så fall være en god oppkjøring til det minst like tøffe oppgjøret i cupen mot Newcastle.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: