Dack med ny kontrakt

Publisert 7/21/2018 av Kristin Kongsjorden

Den kreative playmakeren er glad for å kunne forlenge kjærlighetsaffæren med klubben i tre nye år.

I går ettermiddag annonserte klubben på sitt eget nettsted at Bradley Dack har signert en ny treårsavtale med klubben. Playmakeren er nå Rovers-spiller frem til 2021. Dack hadde en fremragende sesong i fjor, scoret 18 mål og ble kåret til årets spiller i League One for sine prestasjoner. 

Etter signeringen avslørte han til klubbens eget nettsted at han er meget godt fornøyd med å signere ny kontrakt med klubben han har forelsket seg i. Klubben og dens supportere er nok også meget fornøyde med at denne kjærlighetsaffæren får fortsette en stund til. Dack kom inn som et meget friskt pust fra Gillingham foran forrige sesong, og har virkelig bidratt i det offensive spillet til Rovers. 

- Det var ingen tvil fra min side. Dette var hele tiden det jeg ønsket, og så fort forrige sesong var ferdig begynte vi samtalene. Fra den første dagen jeg kom hit ble jeg forelsket i stedet.

- Jeg hadde ambisjoner da jeg kom hit, og vi oppnådde det, men det har nok gått bedre enn jeg noen gang forventet.

- Det vi oppnådde i fjor var enormt. Ikke mange kan si at de har vært med på å rykke opp i sine karrierer, og det har vi klart. Vi gjorde det med stil også, spesielt med tanke på alt presset vi hadde på oss for å komme oss opp igjen. 


- Jeg ønsket å spille på den måte jeg liker å spille på, noe jeg følte jeg gjorde. Jeg føler også at jeg har blitt en bedre spiller her. Jeg har fått jobbe med bedre spillere og bedre trenere under bedre forhold. Det at klubben er så profesjonell gjør deg til en bedre spiller og en bedre person. 

Mowbray har nå fått signert nye langtidskontrakter med flere nøkkelspillere, og nå mangler det bare en god signering eller to før laget bør være godt rustet til Championship-spill. Mowbray var tydelig på at han synes Dack fortjente en ny kontrakt, selv om han signerte for klubben for kun et år siden. 

- Som med de andre guttene som har gjort det eksepsjonelt bra, følte jeg at Bradley fortjente en ny kontrakt, selv om han signerte for kun et år siden. Jeg ønsket å forsikre meg om at han får det han fortjener. Han er en viktig spillet for laget vårt. 

Vi gratulerer Dack med ny kontrakt!