Dack er offisielt friskmeldt


Publisert 13.09.2018 av Øystein Thorsen
Samtidig viser Graham revansjelyst.

Det var i borteseieren over Hull, 18. august, at det gikk galt med Bradley Dacks kne, og etter dette har angriperen ikke vært på banen. Bortsett fra det stygge 4-1-tapet rett før landslagspausen har laget klart seg relativt bra uten Dack, men det er klart at mannen har vært savnet. 

Til Lancashire Telegraph sier Mowbray at Dack har sett skarp ut på trening i det siste.
- Han har sett ut som Bradley på sitt beste igjen, med smittende energi og som scorer mange mål, forklarer Mowbray og legger til at de har hatt generelt gode dager på treningsfeltet mens landslagspausen har holdt på.
- Bare Charlie Mulgrew, Corry Evans og Ben Brereton har vært på reise, så det har vært et par gode uker der vi blant annet har kunnet trene på forskjellige scenarioer.

Til klubbens nettside sier Graham at laget klør i fingrene, eventuelt føttene, etter å ta fatt i Aston Villa.
- Det er slike kamper vi så fram til mens vi kjempet oss vekk fra League One, forklarer veteranen, og sikter til at gjestene fra Birmingham tar seg bedre ut på kampprogrammet enn for eksempel Rochdale eller Fleetwood.
- Alle ser fram til utfordringene som ligger foran oss, jeg bare håper at jeg er på laget, sier Graham.

Og det er et spørsmål uten et selvsagt svar tydeligvis, for vi har notert at spissen ikke har vært fast på laget denne sesongen. Han har snarere vært like mye ute av laget som inne. 
- Sjefen sa i starten av sesongen at det skulle bli slik. Mye rotasjon, slik at hele troppen benyttes og folk holder seg freshe, forklarer 33-åringen. 
- Alt jeg kan gjøre er å stå på, og forhåpentligvis er jeg i startoppstillingen 18:30 på lørdag.

Avslutningsvis peker Graham på det som BRSCN skrev om i går. Nemlig at begge lag har hvert sitt 4-1-tap å revansjere, og angriperen forventer at begge lag kommer med en reaksjon på dette.
Blackburn har i noen kamper denne sesongen vært litt trege i startgropen, så vi håper tapet mot Bristol City er bensinen de behøver for å kunne kjøre over Villa.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: