Dack er igjen nominert


Publisert 10.01.2018 av Øystein Thorsen
Og DU kan stemme på vår målskapende Bradley.
Bradley Dack har blitt nominert til "PFA Bristol Street Motors Player of the Month award" for desember, og hvem som helst kan stemme på sin favoritt. Midtbanespilleren konkurrerer med Rotherhams David Ball, Wigans Dan Burn, Andy Butler fra Doncaster, toppscorer Jack Marriott og sisteskansen Christian Walton.

Ofte er det offensive prestasjoner som belønnes når de beste skal kåres, og i så fall ligger Dack bra til med fire mål fra midtbanen i løpet av desember. I tillegg er han stadig med på å legge opp til scoringer for lagkameratene, men dette nevnes ikke i motiveringen til hvorfor han er nominert. Selv om mål ofte er det beste med fotball, er det gledelig at også forsvarspillere og en keeper er blant de nominerte, da disse har bidratt til å holde stengt i den bakre fireren.
Blant andre offensive nominerte advarer vi mot Marriott, som fortsetter å bøtte inn mål (5 i desember) og Ball som satte fire i løpet av julemåneden.

For oss fans er det uansett ikke nødvendig å argumentere for hvorfor Dack fortjener prisen, han er jo Blackburn-spiller og att på til en av de aller viktigste spillerne i laget. 
Du kan avlegge din stemme her!
(Obs: avhengig av nettleser kan det være vrient å finne fram. Undertegnede måtte ty til Internet Explorer for å finne selve avstemningen...)


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: