Dack blir mer og mer en jaget mann

Publisert 10/21/2018 av Erlend Pettersen

Flere klubber begynner å sirkulere rundt vår midtbane juvel.

Bradley Dack er Blackburn Rovers, Messi. Han er den spilleren som gjør det lille ekstra med ballen, skårer de viktige målene som skaper begeistring på og utenfor banen.

Det er ikke rart at flere klubber begynner å se ekstra godt på 24. åringen fra Greenwich, London.

I dag skriver Sunday Express at Tottenham er blitt interessert i Dack og de har hatt suksess med å hente unge britiske spillere før. Den som virkelig slo igjennom var Deli Ali, som ble hentet fra MK Dons som da spilte i Championship. Tidligere så har BRSCN skrevet om Leicester og WBA sin interesse for spilleren som er i søkelyset til England sin manager; Gareth Southgate.

Tottenham er kjent for å ikke gi de store pengene i overgangssum, noe som gjorde at Jack Grealish fortsatt er Aston Villa spiller. Og alle vet at Venkys ikke selger seg billig når de først er i forhandlinger. Det kan bli en tøff januar for Rovers-fansen.

Dack derimot trives veldig godt i Rovers:

- Jeg kunne ha forlatt Blackburn, men jeg er nå mye gladere her enn når jeg kunne forlate Gillingham.

- Dette er en stor jeg elsker å spille for og alt ligger til rette her for å ta det neste steget.

- Jeg hadde en samtale med manageren og klubben og de ville at jeg skulle bli. Jeg sa til dem at det var opp til dem. Jeg vil ikke lage noe støy rundt en overgang.

- Jeg ønsker å være her, men om det skulle komme et bud som klubben godtar så får man ta et valg når man kan avgjøre situasjonen selv.

- Jeg ser alltids framover og jeg ser meg selv på det høyeste nivået. Forhåpentligvis så blir det med Blackburn, avslutter Dack til avisen.

Vi håper og tror at Blackburn med Tony Mowbray får tid til å bygge et slagkraftig lag som kan klare å rykke opp til Premier League om noen år.