Cup seier for U-23 laget

Publisert 1/25/2020 av Erlend Pettersen

Seieren sendte de videre fra gruppespillet.

Ett mål i hver omgang sikret U-23 gutta en fin 2-0 seier over Crystal Palace nå i ettermiddag. Dette var for øvrig guttas fjerde seier av fire mulige i gruppe G i Premier League Cup, og er med det videre til gruppespillet.

Det var spissen Jack Vale som sendte hjemmelaget i ledelsen rett før pause før han var nest sist på 2-0 målet tjue minutter før slutt når Luke Brennan fant nettmaskene. Hjemmelaget spilte en meget god kamp, og burde ha vunnet med større margin. Stefan Mols brente to store muligheter i den andre omgangen. U-23 laget hadde ikke med noen førstelagsspillere grunnet treningsleiren i Portugal.

Neste kamp for Billy Barrs mannskap er borte mot Preston kommende tirsdag i Lancashire FA Senior Cup.

Kampfakta:

Rovers U-23: Eastham, Pike, Thompson, Saadi, Barnes (Carter, 57), Boyomo, Paton (Whitehall 28), Lyons, (Burns, 60), Vale, Mols, Brennan.

Ubenyttete reserver: Dowling, Harlock.

Mål: Vale, 45, Brennan, 69.

Crystal Palace U-23: Webber, Mensah, Mitchell ( Faniyan, 46), Peck, ( Ogunseri, 27), Hobbs, ( Bartley, 67 ), Rich- Baghuelou, McGregor, Kirby, Daly.

Ubenyttete reserver: Henry, Jessup.