Cup-kampen er fastsatt

Publisert 2/5/2023 av Øystein Thorsen

Femte runde spilles i slutten av februar.

Blackburn er som kjent et av 16 lag som fortsatt kjemper om tur til Wembley, og nå er det klart når femte runde spilles for vår del:
Tirsdag 28. februar, 20:30 på King Power Stadium, og kampen vises på BBC iPlayer.

Også i Carabao Cup sjekket vi inn blant de 16 siste lagene, og femte runde i FA-cupen er noe vi ikke har sett de siste seks årene, skriver Lancashire Telegraph.
Dermed er denne sesongen uvanlig god i forhold til cupspill, noe som selvsagt er gledelig.
Leicester har hatt en langt lettere vei til femte runde enn oss. Gillingham og Walsall har de fått bryne seg på, mens vi har slått ut Norwich og Brum. Når vi i tillegg tenker tilbake på ligacuptriumfen borte mot West Ham skal ikke Leicester være for sikre på seg selv. 

Det har nylig blitt noen justeringer blant andre kamper minner Lancashire Telegraph om. Hjemmekampen mot Burnley for eksempel, den spilles søndag 19. mars, klokken 13:00, og kampen vises på Sky. 
Men hvis et av Lancashire-lagene har tatt seg videre i cupen må en ny dato finnes fram, for sjette runde av FA-cupen spilles samme helg. 
Andre kamper som er flyttet er Sheff-U sitt besøk på Ewood, som nå spilles 13:30, 4. mars, mens borte mot Stoke spilles fredag 10. mars, klokken 21.