Corry Evans ute for en lengre periode


Publisert 16.01.2020 av Erlend Karlsen
- Skaden verre enn ventet.

Tony Mowbray hadde i dag en pressekonferanse i forkant av kampen mot Sheffield Wednesday, her kom han blant annet med oppdateringer på skadesituasjonen i klubben.

Corry Evans måtte som kjent forlate banen i kampen mot Preston med en hodeskade og nå har man fått vite omfanget av skadet. Det som man trodde var "bare" en brukket nese og kinnbein, viser seg også nå i tillegg å være brudd i hodeskallen og knust øyehule. Mowbray sa ingenting om hvor lenge Evans er ute, men det er vel heller tvilsomt at man ser han noe mer denne sesongen. Ellers så har Nyambe igjen vært på trening, mens Stewart Downing har stått opp. Bradley Johnson har heller ikke vært på trening, dette pga sykdom, så da er det litt tynt på midtbanen for tiden.

Mowbray forklarte også at det var Charlie Mulgrew's egen avgjørelse om å returnere til Rovers, han har også hatt en prat med vår tidligere kaptein og forklart at han ikke kan forvente å få mye spilletid. Mulgrew kan som sagt ikke spille for noen andre klubber i England pga at han både har spilt for Rovers og Wigan denne sesongen, han har i tillegg 18 måneder igjen av sin kontrakt på Ewood.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: