Conway forlater Blackburn


Publisert 26.05.2019 av Øystein Thorsen
Veteranen hadde et kontraktstilbud, men takket nei.

En av spillerne som - sammenlignet med sine lagkamerater - har vært lengst i klubben takker nå for seg. Nøyaktig 200 kamper, i løpet av fem og et halvt år, ble det for Craig Conway. Det var på sesongens siste dag mot Swansea at kantspilleren noterte 200, og det ble dessuten innrammet med at han avsluttet kampen som kaptein.

Kapteinsbindet var nok et lite nikk fra Mowbray, som jo visste at fremtiden var usikker, tatt i betraktning at kontrakten var på vei ut og at spilleren er i sitt 34de år. At Conway fikk opptre som kaptein var kledelig, for skotten har ofte blitt nevnt som en viktig bidragsyter og mentor i klubben. 
Han er en naturlig lederskikkelse og én som de yngre kunne se opp til og ta lærdom av.


Conways avskjedshilsen til supporterne på Instagram.

Conway blir først og fremst husket som en offensiv kraft i Blackburn som bidro med både målgivende og nettkjenninger, men han hadde også et godt fotballhode og høy arbeidsinnsats noe som var til hjelp for lagkameratene i alle deler av spillet.  

Det virket som at karrièren var på hell allerede for et par år siden, da han gjennom hele sesongen var av og på med skader, men han sto på og kom tilbake. Når han denne sesongen har holdt seg frisk ble det allikevel ikke mere enn 9 kamper fra start, og Mowbray informerte spilleren om at han er backup - hvis en ny kontrakt skulle inngås. 
Dermed er det forståelig at Conway nå vurderer andre alternativ - og vi håper han kommer til en klubb der han slipper å se fotball fra benken.

BRSCN takker Conway for fantastisk innsats for klubben! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: