Chapman nærmer seg førstelaget


Publisert 28.02.2019 av Øystein Thorsen
Muligens har det gått raskere enn ventet.

Det nærmer seg ny runde i Championship og Mowbray ser an troppen. Selv om nevnte ving ikke er aktuell for helgens oppgjør mot Rotherham skriver allikevel Lancashire Telegraph i dag at Mowbray vurderer Chapman som snart klar for førstelaget. 
Dette er andre toner sammenlagt med da spilleren ble kjøpt i januar, da Mowbray fikk det til å høres ut som at spilleren knappt kunne gå i to sko

- Jeg tror han er i så dårlig form at vi kan ikke låne ham ut en gang, var sjefens bedømming av 21-åringen tilbake i januar, men hvis det ikke oppstår skader ser det ut til at vi får se spilleren i aksjon om ikke altfor lenge, kanskje allerede i slutten av mars.
- Han er ikke langt unna, men det er en prosess han går gjennom, sier sjefen i dag til lokalavisa. 
- Han så bra ut mot Doncaster, han kunne passere mannen sin uten problem og han skapte sjanser både for medspillere og for seg selv.
Mowbray vil allikevel at Chapman skal ha noen 90-minuttere på nakken før han kastes ut i Championship

Så langt har han fått 56 minutter mot Everton og mot Doncaster ble det 80. Men med tanke på at 21-åringen har hatt tre forskjellige hamstring-skader siden sist han var i klubben er det som nevnt en prosess han må gå gjennom.
- Jeg håper han får 90 minutter mot West Ham på mandag, sier Mowbray. Utover det er vi fornøyde med ham, men jeg ser for øyeblikket ikke vitsen med å utsette ham for adrenalinnivået i Championship
Strategin til Mowbray er å la Chapman komme i skikkelig form på U23-laget, og la ham komme inn på førstelaget mot slutten av sesongen
- Forhåpentligvis får laget da nyte av en skikkelig sulten Harry Chapman, avslutter Mowbray. 

Blant andre nyheter om troppen kan vi legge til at Lenihan er på bedringens vei, men at Rotherham-kampen sannsynligvis kommer for brått på til at han skal rekke den.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: