Chapman bekreftet


Publisert 28.01.2019 av Øystein Thorsen
Men Mowbray forventer ikke mye med det aller første.

Harry Chapman ble i kveld offisiellt erklært Blackburn-spiller, og det på fast basis. Overgangen knytter den 21 år gamle engelskmannen til Ewood for to og et halvt år, det vil si juni 2021. 
Klubbens nettside skriver at hovedpersonen er sulten på å få vise fram mere av hva han kan, etter at låneoppholdet i fjor fikk en kjedelig avslutning, på grunn av skade. 
 
- Jeg har jobbet med å komme tilbake, helt siden januar i fjor, så jeg må bare takke direktøren, manageren og alle involverte, sier Chapman i følge klubbens nettside. 
- Jeg er henrykt over å være tilbake i klubben, sier 21-åringen videre og forklarer hvordan han stortrivdes fra første øyeblikk - da han først ankom på lån.
- Jeg nøt hvert sekund, så selvsagt ønsket jeg å komme tilbake.

Ikke minst er Chapman takknemlig for at Mowbray gikk for å kjøpe ham nå.
- Det behøvde han ikke å gjøre, han kunne spart en del på å vente til sommeren, sier Chapman og viser til at kontrakten med Boro var på vei til å løpe ut.
Mowbray på sin side kan ha benyttet seg av muligheten fordi han mener at det ikke er noen tid å miste for Chapman.
- Han har mye trening foran seg, så jeg tror ikke vi kommer til å få se ham i spill med det første. Jeg tror han er i så dårlig form at vi kan ikke låne ham ut en gang, legger sjefen til.

Ord og ingen viser fra sjefen - for å si det slik. Men når det er sagt er Mowbray samtidig tydelig på at han ser stort potensial i den unge Harry.
- Han har evner som laget vil nyte av. Han er lynrask i overgangene, og kan passere en mann samtidig som han skaper sjanser for oss. Jeg er glad for at han er her, men la oss ikke stresse gutten, men la han få tid slik at han kan bidra maksimalt senere.

BRSCN ønsker Harry hjertelig velkommen tilbake, og ser fram til når han er klar til å ta plass i laget. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: