Bristol Rovers 1 - 1 Blackburn

Publisert 4/15/2018 av Erlend Karlsen

- 2 poeng røk på overtid.

Det så lenge ut til at Charlie Mulgrew's straffespark skulle være nok til å ta med seg 3 poeng hjem, men 10 sekunder før overtiden er omme sitter utligningen for hjemmelaget.

Rovers boss Tony Mowbray sendte utpå et uforandret lag til oppgjøret mot Bristol Rovers. Blackburn hadde grei kontroll fra start av og fikk noen sjanser etterhvert, spesielt Bradley Dack hadde noen muligheter som han burde satt i første omgang. Men Dack og Blackburn virker noe slitne for tiden. Hjemmelagets Harrison fikk en sjanse før pause, men skuddet hans ble blokkert.

Mowbray gjorde en endring i pausen da han byttet ut Corry Evans med Paul Downing, Bennett ble så flyttet opp på midten og Darragh Lenihan tok høyrebacken.
Vertene hadde en stor sjanse til å ta ledelsen bare 10 minutter ut i 2 omgang, men Raya var heldigvis ute og stoppet forsøket.
TM gjorde så sine siste bytter like etterpå, ut med Dack og Conway, inn med Payne og Samuel. 5 minutter etterpå gikk Smallwood i bakken inne i Bristol's 16 meter og fikk straffe, Mulgrew satte som vanlig inn straffen sikkert og dermed 0-1. Forøvrig så var dette Mulgrew's 13 mål for sesongen.
I det 70 minutt fikk Derrick Williams en enorm sjanse til å punktere kampen, men han klarte utrolig nok å heade utenfor på åpent mål etter et flott forarbeid av Adam Armstrong.
Og det skulle til slutt straffe seg, 4 minutter på overtid dukket Chris Lines opp og dunket inn en fin volley nede i Raya's hjørne, dermed 2 sure tapte poeng.

Bristol Rovers: Slocombe, Brown, Lockyer (c), O. Clarke, Harrison (Telford, 76), Lines, Broadbent, Moore (Bachdadi, 76), J. Clarke (Gaffney, 60), Craig, K. Bennett.

Ubenyttede innbyttere : Smith, Nichols, Bola, Russe.

Mål: Lines, 90

Gule kort: Broadbent, 60, O. Clarke, 61

Rovers: Raya, E. Bennett, Lenihan, Mulgrew (c), Williams, Smallwood, Evans (Downing, 46), Conway (Samuel, 59) , Dack (Payne, 59), Armstrong, Graham.

Ubenyttede innbyttere : Leutwiler, Whittingham, Bell, Antonsson.

Mål : Mulgrew, 65

Gult kort : Lenihan, 83