Bristol City 0 - 2 Blackburn

Publisert 12/14/2019 av Erlend Karlsen

- Meget sterk borteseier.

Blackburn tok en meget sterk borteseier da Bristol City ble beseiret 0-2 på Ashton Gate i ettermiddag.

Som ventet ble det en del rokkeringer på laget ettersom det er mye kamper for tiden og det faktum at Bradley Dack er suspendert, men ingen hadde nok forventet hele 6 endringer på laget. Amari'i Bell, Ben Brereton, Elliott Bennett, Lewis Holtby, Sam Gallagher og Bradley Johnson. Spesielt sistnevnte skulle ha en fin ettermiddag.

Rovers skulle ta ledelsen allerede etter 2 spilte minutter da Johnson smalt ballen i nettaket etter et innøvd cornertrekk. Hjemmelaget forsøkte å slå tilbake med engang, men Roversforsvaret og Christian Walton holdt unna. Ashley Williams burde strengt tatt utlignet kort tid etter på noe som virket mer vanskelig å bomme på enn å score. Utover dette klarte gutta bak seg meget fint resten av omgangen. Da var heller Rovers nære 0-2 etter et flott skudd fra Sam Gallagher som Bentley fikk slått unna.

Den andre omgangen fortsatte så og si i samme spor som den første, Rovers ligger tett bakover og Travis/Johnson jobber knallhardt like foran. Den største sjansen til nå i omgangen kom da Diedhiou akkurat kom for sent til å skli inn Jack Hunt's innlegg. Da det var igjen 21 minutter av kampen gjorde Mowbray sitt første bytte, Armstrong inn for Ben Brereton. Han skulle få bruke farten sin i det 77 minutt, da Bradley Johnson vant ballen høyt på banen og spilte den kvikke spissen igjennom. Alene med Bentley gjorde han ingen feile og økte ledelsen til 0-2. Bristol City hadde ingenting å svare med og Rovers kunne innkassere nok en 3 poenger.

Bristol City: Bentley, Nagy (O'Dowda, 59) , Brownhill (c), Diedhiou, Weimann, Eliasson, Kalas, Rowe (Szmodics, 69), Williams, Pereira (Hunt, 59), Massengo.

Innbyttere: Maenpaa, Baker, Smith, Semenyo.

Gule kort: Weimann, 79.

Rovers: Walton, Nyambe, Lenihan, Adarabioyo, Bell, Travis, Johnson, Bennett (c), Holtby (Rothwell, 80), Brereton (Armstrong, 69), Gallagher.

Innbyttere: Leutwiler, Graham, Downing, Evans, Buckley.

Mål: Johnson, 2, Armstrong, 78.

Gule kort: Gallagher, 33, Lenihan, 86.

Dommer: John Brooks.