Blir det embargo?

Publisert 6/16/2021 av Erlend Pettersen

Innen 30. juni må tallene være sendt inn.

Klokken tikker mot ny sesong med stormskritt. Spillerne vender tilbake etter en velfortjent ferie i slutten av måneden, mens terminlisten blir lansert neste torsdag. Premier League lanserte terminlisten nå i formiddag og den indikerer at Rovers starter hjemme mens man avslutter sesongen på bortebane. I tillegg så blir det bortebane 2. juledag. Alt dette er grunnet Burnley sin terminliste der man ikke skal spille hjemme samtidig.

Tidligere denne våren kom det noen artikler rundt muligheten for at 10. klubber i Championship kan havne i embargo, derav Blackburn. Klubben dementerte det med en pressemelding samme dag. Men i dag skrives det at Rovers fortsatt er i fare for en overgangsnekt i neste vinduet. Tallene som skal inn i budsjettet for sesongen 2019/20 må sendes inn innen 30. juni, skulle den fristen brytes, varsles det en lengre overgangsnekt, skriver Lancashire Telegraph. Fristen er allerede utsatt grunnet pandemien, siden alle tallene skulle ha vært levert inn 31. mars.

Mange utenfor stadionmurene tolker dette er grunnen for situasjonen rundt spillere inn tar sånn tid, samtidig som man vet at Armstrong er sterkt ønsket av flere. Samtidig som flere nøkkelspillere har kontrakter som løper ut neste sommer. Der av Lenihan.

En positiv nyhet er at lønnsbudsjettet er kuttet med rundt £50.000 per uke grunnet flere avganger nå i sommer. Samtidig som opprykket til Brentford gir Rovers rundt £500.000 ekstra etter salget av Raya.

Klubben vil i følge Lancashire Telegraph start opp salget av sesongkort i løpet av denne uken.