Blir det comeback for Sam Gallagher?


Publisert 29.01.2019 av Øystein Thorsen
Spissen er i alle fall villig, i følge rapporter.
Det har svirret rykter rundt Sam Gallagher i dette vinduet, og det er kjent at Blackburn har gjort forsøk på å hente ham tidligere også, etter at han gjorde en såpass god figur under låneoppholdet i 16/17-sesongen.
Lancashire Telegraph kommer i dag med sine to cent om mulighetene for en overgang.

Først og fremst er det som sagt hevet over tvil at både klubb og spiller gjerne ser en gjenforening. Situasjonen i Southampton er dermed det avgjørende. Delvis har Gallagher i det siste fått sjansen i to av fire kamper - fra benken vel og merke.
Dermed er ikke Saints-manager Ralph Hasenhuttl helt fremmed for å benytte 23-åringen i Premier League.

Samtidig har Southampton allerede latt Gabbiadini forlate klubben, og Charlie Austin er ettertraktet. Dette gjør naturligvis ikke angrepsrekka til Soton sterkere, og da kan man kanskje ikke koste på seg å tynne ut ytterligere. For å demme opp mot dette har sørlendingene erstattere i kikkerten, blant annet Birminghams Che Adams.
Med denne kabalen i bakhodet er det bare å se hvordan kortene blir stokket i dagene fram til transfervinduet stenger, torsdag

Lancashire Telegraph nevner også at Blackburn har blitt nevnt i forbindelse med andre spillere, slik som for eksempel Boros Britt Assombalonga. Men her er det mye penger inne i bildet, så lokalavisa - og antageligvis de fleste andre - tror ikke helt at dette skal bli noe av. Dels gikk Assombalonga fra Forest til Boro for den klekkelige sum av 15 millioner pund, og i tillegg ligger spilleren på en lønning som er cirka dobbelt så høy som de best betalte i Blackburn. 
Vi sier vel nei takk

Lokalavisa minner samtidig om at Nuttall viser trivelige takter om dagen, og utlånet man hadde skisset litt på tidligere i måneden ser nå ut til å ha blitt kastet i søppeldunken, for Mowbray later til å ville ha med den gode Joe resten av sesongen. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: