Blackburn 2 - 2 Huddersfield


Publisert 20.10.2019 av Arve Lundring
Nok en kamp uavgjort.

Tony Mowbray hadde gjort 5 endringer fra forrige kamp, der vi så Nyambe, Adarabioyo, Holtby, Johnson og Travis komme innpå.

Huddersfield hadde med seg fra før 2 strake seiere og hadde fått tilbake litt av selvtilliten sin igjen etter den blytunge starten de hadde fått på årets sesong. 

Starten av kampen begynte greit for Rovers før vi kom til det 13 minutt, da fikk Huddersfield en straffe etter at Diakhaby snublet i armen til Bennet som lå nede i 16 meteren. Ahearne-Grant sendte Walton feil vei og dermed stod det 0-1 til Huddersfield Town da det var spillt 13 minutter.

Det skulle ikke lenge til før Blackburn presset på og snappet opp en svak ball som ble spilt ut ifra de bakre rekker til Huddersfield, Dack fikk den ballen og sprang ut mot dødlinja der han la den inn mot en fri Holtby som kunne enkelt skyte den inn. 1-1 etter 20 minutter

Blackburn presset fortsatt på etter scoringen og Holtby fikk nesten en scoring til, men skuddet gikk bare centimeter utenfor stolpen.

Duon Dack og Holtby hadde en fin dag på banen og samarbeidet veldig godt denne lørdagen, kamptiden viste 33 minutter da et Blackburn angrep og en elegant servering fra Holtby gjorde at Dack kunne deise ballen inn i mål fra rett utenfor 16 meteren. 2-1, noe som igjen ble pauseresultatet.

Etter pausen fremsto Huddersfield som et mye sterkere lag og Blackburn fikk ikke til det spillet de hadde fra 1 omgangen, det endte opp med mye press ifra Huddersfield store deler av 2 omgangen.

Etter et veldig svakt forsvarspill fra oss så kunne Bacuna som hadde vært utpå kun 5 minutter utnytte det til sin fordel og satte ballen i mål. 2-2 etter 63 minutter som igjen ble sluttresultatet. 

Rovers våknet litt til live og presset mer og mer på når det stod kun 10 minutter igjen av ordinær spilletid men til ingen nytte, 2-2 ble stående og vi kan oppsummere med at vi fikk til en uavgjort i denne kampen også. Det positive fra denne kampen var at Holtby virket veldig frisk som vi har sett han når han har kommet utpå som innbytter i de tidligere kampene. Holtby som forøvrig ble MOTM får vi håpe starter flere kamper fremover.

Blackburn:
Walton, Williams, Adarabioyo, Travis (Rothwell 71), Nyambe, Downing (Evans 80), Bennet, Johnson, Holtby (Gallagher 71), Dack, Armstrong

Mål: Holtby 20, Dack 33

Huddersfield:
Grabara, Simpson, Elphick, Schindler, Chalobah (Bacuna 57), Brown, Hogg, O'Brien, Kachunga, Diakhaby (Hadërgjonaj 86), Ahearne-Grant (Campbell 83)

Mål: Ahearne-Grant 13 (Straffe), Bacuna 63 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: