Blackburn 1 - 1 Nottingham Forest

Publisert 10/1/2019 av Erlend Karlsen

- Poengdeling mot Skogvokterne

Tony Mowbray gjorde bare 1 endring på laget sitt fra Luton kampen. Danny Graham kom inn og da alle trodde at det var Sam Gallagher som måtte vike, så måtte heller Bradley Johnson finne seg i å sitte på benken.

Bortelaget gikk rett i angrep og var farlige frempå allerede etter 1 min da Lolley avsluttet via Cunningham og like utenfor stolpen til Walton. Resten av omgangen kan like gjerne forbigås i stillhet da det skjedde lite av betydning.

Det kan forøvrig sies om starten på omgang nummer 2 også, helt frem til den 59 minutt. Da ble nemlig Joe Rothwell kastet innpå og Rovers fikk mer trykk fremover på banen.Og i det 63 minutt sendte Dack Armstrong igjennom med en fin gjennombruddspasning. Armstrong skjærer inn mot mål og er noe heldig da han får ballen tilbake i føttene igjen etter en tackling fra en Forest forsvarer, men setter etterpå ballen fint i mål fra skrått hold.

Ledelsen skulle dog ikke holde lenge, Joe Lolley får tid til å sikte like utenfor 16 meteren og skyter fint nede i hjørnet til Walton og dermed 1-1 etter 65 minutter.

Rovers tok kommandoen resten av kampen og Joe Rothwell kom nære i det 82 minutt med et forsøk nede i hjørnet.

Tony Mowbray byttet ut både Dack og Graham med Holtby og Samuel. Spesielt førstnevnte av innbytterne bemerket seg bra og Rovers trykket Forest enda mer bakover. Dominic Samuel kom nære å skli inn en retur fra et Stewart Downing skudd, men nærmere kom ikke hjemmelaget og dermed poengdeling på Ewood.

Rovers: Walton, Bennett (c), Lenihan, Williams, Cunningham, Travis, Downing, Armstrong, Dack (Holtby, 83), Gallagher (Rothwell, 59), Graham (Samuel, 83).

Innbyttere: Leutwiler, Johnson, Samuel, Adarabioyo, Evans.

Mål: Armstrong, 63

Gule kort: Lenihan, 22, Downing, 60

Nottingham Forest: Samba, Ribeiro (Adomah, 72), Worrall, Figueiredo, Robinson, Sow (Silva, 80), Watson (c), Cash, Lolley, Ameobi (Carvalho, 62), Grabban.

Innbyttere: Muric, Bostock, Chema, Johnson.

Mål: Lolley, 65

Gult kort: Ameobi, 33