Blackburn 0 - 1 Bristol City


Publisert 09.02.2019 av Erlend Karlsen
- Ikke godt nok.

En scoring etter corner sørget for at Blackburn tapte hjemme mot Bristol City. Rovers slipper fortsatt inn mål mot slutten av kampene.

Tony Mowbray gjorde 3 endringer på laget som ble knust forrige helg, inn kom Derrick Williams, Richie Smallwood og Charlie Mulgrew. Ut med Amari'i Bell, Corry Evans og Darragh Lenihan, de to siste var grunnet skader.

Det var et formsterkt Bristol som gjestet Ewood, men hjemmelaget holdt tritt i store deler av kampen. Rovers hadde noen avsluttninger i den første omgangen, men det ble aldri noe særlig farlig ut av det. Da var heller gjestene farligere, spesielt Diedhiou burde scoret på en corner noen minutter før pause.

Etter pause startet Blackburn best i den andre omgangen og tempoet var noe høyere. Det skapte litt problemer for gjestene, men uten at ballen ville i mål for Rovers. Det var heller ikke de store målsjansene å snakke om for hjemmelaget. Lewis Travis var heldig da han ikke ble utvist et stykke ut i omgangen og Mowbray var smart nok til å bytte han ut. Avgjørelsen skulle komme på corner i det 79 minutt da innbytter Pisano umarkert fikk sette inn 0-1 til bortelaget. Blackburn klarte aldri å respondere og gikk på nok et tap i en ikke alt for imponerende forestilling.

Slik stilte lagene :

Rovers: Raya, Bennett, Rodwell, Mulgrew, Williams, Smallwood (Nuttall, 81), Travis (Nyambe, 58), Armstrong, Dack (Rothwell, 73), Reed, Graham

Innbyttere: Leutwiler, Bell, Conway, Brereton

Bristol City: Fielding, Da Silva, Webster, Wright (Pisano, 63), Kalas, Brownhill, Pack, O’Dowda, Paterson (Taylor, 72), Weimann (Palmer, 72), Diedhiou

Innbyttere: O’Leary, Kelly, Semenyo, Eliasson.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: