Bell ønsker å beholde plassen


Publisert 14.09.2018 av Øystein Thorsen
Samtidig sier Mowbray at han ikke ser behov for å endre mye.

Amari’i Bell har fått tillit i forsvaret den siste tiden siden Williams har hatt problem med en fot. Dette har resultert i syv kamper på rad, noe som dermed er den lengste rekken han har i klubben, og ikke minst på dette nivået.
Bell er jo tidligere Fleetwood-gutt og dermed har han fått lære seg The Championship kamp for kamp.

I Fleetwood ble han derimot benyttet mest som ving-back, så den mere tradisjonelle back-rollen han har fylt i Blackburn er også en omstilling, men Bell trives godt med å ha tatt steget opp fra League One og Fleetwood. 
- I League One hadde jeg kanskje blitt litt for vant til nivået, og kravene var ikke så store, men nå lærer jeg meg venstrebacken igjen, samtidig som Championship er mye mere krevende, forklarer Bell til Lancashire Telegraph.
Ikke minst hjelper det å ha en spiller som Williams som konkurrent om plassen.

- Konkurransen i laget er god, ikke bare for min del, men generelt, sier Bell og legger til at ingen kan ta en plass i laget for gitt.
- Alle står på og jobber hardt for å fortjene å bli tatt ut, for trener man ikke godt er det benken som gjelder.
Spørsmålet nå er om Bell allikevel må vike siden Williams nå er skadefri?
- Jeg ser ikke noen grunn til å snu opp-ned på laget bare fordi jeg har flere spillere tilgjengelig nå, sammenlignet med før landslagspausen, sier Mowbray til lokalavisa. 

Noe som har kjennetegnet Mowbrays Blackburn i innledningen av sesongen er at brorparten av de som tok klubben opp til nestøverste nivå har blitt premiert med plass på laget. Hvis vi skal tro Lancashire Telegraph er det faktisk ingen klubber som benytter sine nyrekrutteringer mindre enn Blackburn - så langt. 
- Jeg synes laget fortjener å vise hvor langt de kan gå, sier Mowbray, samtidig som han nevner 4-1-tapet:
- Det var mye positivt i den kampen. Da de utlignet kunne det faktisk ha vært 0-2 eller 0-3 til oss, så det sier noe om nivået i denne ligaen. 

Spørsmålet er da hvilken lekse man lærte seg, og hvordan man tar for seg neste utfordring i form av Aston Villa. Til tross for at begge lag har like mange poeng og lignende resultat mener Mowbray at gjestene har hatt en sjokkerende start på sesongen, mens han mener Blackburn har gjort det godt. 
- Vi forventer oss at kampen blir som mot et skadeskutt dyr, avslutter sjefen.
Ut i fra dét virker det i hvert fall som at Villa ikke blir undervurdert. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: