Bekymring rundt Mulgrew


Publisert 10.03.2019 av Kristin Kongsjorden
Mowbray innrømmer at det har vært et tett program den siste tiden, og tror at Mulgrew i tillegg har følt et ekstra press.

Kapteinen måtte forlate banen midtveis i andre omgang i gårsdagens derby mot Preston, og det er stor usikkerhet om han vil bli klar til tirsdag. Etter kampen uttalte Mowbray til iFollow at han forventer at 33-åringen vil være ute i de neste to kampene.

- Han har en skade i hamstringen og fått behandling i form av at det er lagt på press på den.

- Kampprogrammet har vært intenst, og jeg tror nok at Charlie har følt presset fra mine tilbakemeldinger de siste ukene.

- Jeg har sagt - kom igjen, du er 193 centimeter høy, du må vinne hodeduellene, lagene kaster ballen inn i boksen vår, hvor er du?

- Så jeg tror kroppen hans har vært anspent, men jeg synes han spilte veldig bra i dag, han var dominant, han headet ballen, angrep ballen og spilte den fremover.

- Dessverre, kanskje på grunn av stresset ved at manageren har mast på ham, så har han vært litt anspent og har fått en strekk i hamstringen. Det er slik det ser ut for meg. Vi må bare se det an, forhåpentligvis tar det ikke så lang tid. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: