Avansement i Ligacupen

Publisert 8/9/2017 av Erlend Karlsen

- Coventry slått på bortebane

Blackburn gikk videre fra første runde i Ligacupen etter å ha slått Coventry 3-1 på Rioch Arena i går kveld.

Blackburn stilte et forholdsvis sterkt lag. Peter Whittingham og Danny Graham ble plassert på benken, mens Bradley Dack og Darragh Lenihan var ute grunnet skade.
Det virker som om Mowbray liker å endre litt på formasjonen, i går ble det en uvant 3-4-3 fra start.

Rovers tok ledelsen etter 16 spilte minutter da Corry Evans scoret sitt første mål siden november 2015. Ledelsen holdt dog ikke så lenge, Coventry utlignet i det 22 minutt da Nazon satte inn en retur fra David Raya.
Bortelaget tok igjen ledelsen 10 minutter senere da Richie Smallwood's skudd gikk i mål via en forsvarsspiller, stillingen holdt seg til pause.

11 minutter ut i den andre omgangen ble det spikeren i kista for Coventry da Dominic Samuel satte inn sin første scoring for Blackburn.
Rovers hadde flere muligheter ut omgangen til å øke, men hjemmelagets keeper Liam O'Brien stod en god kamp.

Noen av innbytterne hos Rovers spilte også bra, Jack Doyle, Harry Chapman og Ben Gladwin viste alle sammen at de vil spille førstelagsfotball.

COVENTRY CITY: O'Brien, Grimmer, McDonald, Biamou (Ponticelli 62), Hyam, Nazon, De. Kelly-Evans (Beavon 62), Shipley, Stevenson, Jones (Finn 74), Camwell.

Innbyttere ikke brukt : Charles-Cook, Pearson, Di. Kelly-Evans, Maycock.

Mål: Nazon (22)
Gult kort: Camwell

ROVERS: Raya, Caddis, Nyambe, Ward, Mulgrew (Doyle 75), Williams, Smallwood, Evans (Chapman 71), Feeney (Gladwin 66), Bennett, Samuel.
Subs not used: Leutwiler, Tomlinson, Whittingham, Graham.

Mål: Evans (16), Smallwood (32), Samuel (56)
Gule kort: Evans, Samuel, Bennett