Antonssons skade mer alvorlig enn antatt


Publisert 07.01.2018 av Kristin Kongsjorden
I følge ryktene kan Antonsson være ute så lenge som sju til åtte uker etter ankelskaden han pådro seg på tampen av året.
Rett før helga var Marcus Antonsson hos spesialist på grunn av ankelskaden han pådro seg mot Scunthorpe United den 30.desember. Da uttalte Mowbray at han forventet å måtte klare seg uten svensken i to til tre nye uker. Det er derfor dårlig nytt at det nå ryktes at svensken er ute i hele sju til åtte uker.

Fotballjournalisten Alan Nixon twitret nylig om Antonssons skade på sin personlige Twitter-konto, og han er en journalist med et godt rykte og som skal være til å stole på. Det er veldig synd om han får et så langt skadeavbrekk nå når han virkelig hadde funnet formen. I så fall er det i alle fall meget godt nytt at det ser ut til at ryktene om et lån av Newcastle-spilleren Adam Armstrong går i orden. Det er ventet at en avgjørelse vil komme i løpet av kort tid. 20-åringen har, som nevnt i et tidligere innlegg, spilt under Mowbray da begge var i Coventry, og den gangen viste Armstrong at han i alle fall har evnen til å score mål på League One-nivå. Dette vil være en meget solid overgang for Rovers.

Det er ellers bekreftet at Liam Feeney forlenger sitt låneopphold hos Cardiff City ut 2017-18 sesongen. Det ser også ut til at Blackburn, noe overraskende, har tenkt å hente hjem Jason Lowe. Lowe ble hentet til Birmingham City av daværende manager Harry Redknapp i sommer, men har kun fått tre kamper for the Blues, ingen av dem under nåværende manager Steve Cotterill. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: