Akademiet leverer!


Publisert 20.03.2019 av Erlend Pettersen
Blackburn har satset på akademiet og nå begynner man å se resultater.

Blackburn har som kjent gode fasiliteter både for førstelaget og akademiet etter at Jack Walker investerte mye midler på starten av 90-tallet. Etter at Jack Walker døde 17. august 1999, var akademiet et av det viktigste virkemidlene han etterlot til Rovers.

Blackburn Rovers er som kjent en liten klubb i en liten by, med mange rivaler ganske så nært geografisk. Spesielt Manchester og Liverpool tiltrekker seg de yngre fans som gjør at primærområdet til Blackburn snevres stadig mer inn. Det gjør det ikke enklere å sloss med de store når man vet hvor mye penger som er i omløp. Spesielt i Premier League.

Da blir akademiet vårt som holder den øverste klassifiseringen som innebærer at klubben kan hente spillere fra hele verden og ikke bare i nærområdet. Alle vet at klubben har fostret opp mange helter via akademiet som David Dunn, Damien Duff og Phil Jones for å nevne noen.

I helgens braktap borte mot Sheffield Wednesday spilte hele fem spillere fra vårt akademi, noe som er veldig lovende. Ryan Nyambe, Lewis Travis, David Raya, Tyler Magloire og innbytteren John Buckley. Når vi også vet at skadde Darragh Lenihan også er et produkt av akademiet så ser man viktigheten av å ha et godt akademi.

Det gror godt fra egne rekker og det er et særdeles fint lyspunkt å innover seg når man nå går mot en meget spennende sommer. 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: