Adam Armstrong tiltrekker seg stor interesse fra PL-klubber

Publisert 5/20/2021 av Fredrik Schjesvold

Lancashire Telegraph (LT) rapporterer torsdag om stor interesse rundt Blackburns toppscorer Adam Armstrong.

Det er ingen hemmelighet at Adam Armstrong har vært i søkelyset til flere Premier League-klubber de siste månedene. På 40 kamper i Championship denne sesongen hadde 24-åringen hele 28 nettkjenninger. Det var kun Brentfords Ivan Toney som hadde flest mål med sine 31.

Det var allerede spekulasjoner rundt en overgang for Armstrong i januarvinduet. Nå som sommervinduet snart åpner, er det ikke noe mindre spekulasjoner. Ifølge Lancashire Telegraph er West Ham, Fulham Brighton og Everton noen av klubbene som sikler etter angriperens signatur.

– Det er bra klubbene er interessserte og det bør de være. De gjør ikke jobben sin hvis de ikke følger med på Armstrong, sa Mowbray til LT etter kampen mot Birmingham.

Mowbray har sagt at fremtiden til Armstrong er ikke opp til han å avgjøre. Skulle Blackburn selge Armstrong, er det snakk om en sum på rundt 20 millioner pund.

Newcastle, Armstrongs tidligere klubb, har en 40 % videresalgsklausul - noe som kan føre til at Newcastle kan være interesserte i engelskmannen i sommer. LT sier at det er West Ham og Fulham som har størst interesse for Armstrong og at begge klubber vil vurdere bud til sommeren.

West Ham skal spille Europa-cup til høsten og med tanke på at Michail Antonio er klubbens eneste rene spiss, er nok London-klubben sannsynligvis høyst interessert i en som kan konkurrere med Antonio om plassen.

Fulham-spiss Aleksandar Mitrovics fremtid skal være uklar, og tatt i betraktning at Fulham har sårt manglet en storscorer denne sesongen, kan det være interessant for hvittrøyene med en som kan skyte dem tilbake til Premier League.

Kontakten til Armstrong går ut sommeren 2022. Skal Rovers selge, så bør det skje i det kommende vinduet.