- Viktig seier

Publisert 1/29/2020 av Erlend Pettersen

Rovers slo Queens Park Rangers 2-1 i går kveld og er med det inne i kampen om en topp seks plassering.

Tony Mowbray var en fornøyd mann i går kveld etter å tatt en stygg seier over Qpr. Formspilleren Adam Armstrong sendte hjemmelaget i ledelsen i det 10. minutt, men gjestene slo tilbake i det 22. minutt når Hugill overlistet Warton i Rovers buret. Vinnermålet headet kapteinen for kvelden, Darragh Lenihan inn etter halvtimen spilt.

Rovers startet kampen med et brak. Viljen og innsatsen tydet på et heltent hjemmelag og når Armstrong sendte Rovers i føringen med et nydelig plassert skudd allerede i det 10. minutt steg forventingene på tribunene. Bare minutter etter ledelsen gav Kelly i buret for gjestene en farlig retur etter at Holtby fyrte. Travis kom på returen, men det noe slappe skuddet ble akkurat reddet på streken av en Qpr forsvarer.

Men rett etter på kom gjestens spiss Hugill alene mot en utrustende Walton i Rovers målet, men selv et dårlig touch ødela ikke muligheten og dermed var lagene like langt. Hjemmelaget mistet ikke motet og de jaktet ny ledelse, men gjestene kom til en meget farlig mulighet, men ballen dro seg over mål. Men når stadionuret bikket halvtimen stanget Lenihan inn ledermålet etter et flott lagt hjørnespark fra Rothwell.

Rett før pause gikk Rothwell i bakken og det var såpass alvorlig at Bennett tok hans plass ved sidebytte.

Tosin fyrte et lavt skudd tidlig i den andre omgangen, men Kelly reddet mesterlig i buret til gjestene. Downing fikk en fin mulighet på frispark, men skuddet ble aldri noe spesielt farlig. Resten av kampen ble lite seerverdig, med et hjemmelag som ramlet ut av formasjon og hang etter i presset. Gjestene jaget utligning og den store muligheten kom langt inn i overtiden når Shodipo møtte Wallace sitt innlegg på bakerste, men heldigvis for de blåhvite gikk ballen rett på Walton.

Rovers kunne med det juble for tre nye poeng og er høyst med i kampen om en kvalifiseringsplass.

Neste kamp er borte mot Boro som i likhet med oss er i formtoppen. Skal man ha muligheten til å kjempe der oppe så må man unngå tap. Kampen ser du på iFollow Rovers lørdag klokken 16:00.