- Vi gjorde jobben

Publisert 2/20/2018 av Erlend Pettersen

Tony Mowbray er fornøyd at alle poengene ble værende på Ewood Park.

Gårdagens seier over Bury gledet Blackburn-manager Tony Mowbray siden kampen kunne fort bli nok et bananskall på hjemmebane. Poengene er det Mowbray er mest fornøyd med etter en ganske så svak kamp spillemessig under flomlysene på Ewood Park.

Dette er noe av det Mowbray snakket om etter gårdagens kamp:

- Jeg mener poengene var det viktigste.

- Bury frustrerte oss på måten vi skulle spille. Deres defensive midtbanespillere markerte våre offensive spillere derav gav de oss lite rom i førsteomgangen. De gjorde det skikkelig vanskelig for oss å spille vårt spill.

- Banen var en del humpete og i pausen bestemte vi oss for å spille mer direkte opp til Graham, mens vi fikk opp flere alternativer høyere opp i banen. 

- Vi gjorde heldigvis unna jobben. Det var til dels frustrerende å se at vi ikke kom opp på det nivået vi kan, men det spiller ingen rolle nå ettersom vi vant 2-0. Fornøyd på vegne av målvakten og forsvaret at vi klarte å holde nullen. Nå er enda en hump i veien over og det er bare å se fram i mot neste oppgave.

Blackburn klatret opp til tabelltopps i går kveld, men vi kunne bli sendt ned til andreplassen i kveld om Shrewsbury slo Gillingham. Men gledelig for oss med hjerte i Rovers endte kampen 1-1 og vi ligger fortsatt på topp.