- Vi gav aldri opp


Publisert 03.11.2019 av Erlend Pettersen
En smørblid Blackburn-boss roser laget for stå på viljen.

Etter gårdagens dramatiske seier hjemme mot Sheffield Wednesday så var det en svært lettet, men fornøyd Tony Mowbray som møtte pressen etter kampen i går kveld. Etter seks kamper uten seier, så slo Rovers tilbake når man så absolutt trengte det.

 

Det er verdt å legge merke til datoen sist vi snudde en kamp er; april 2018 og samtidig så må vi tilbake til årets første dag før sist vi vant etter å ha sluppet inn mål på Ewood Park. Og tredje funfact er at vi må tilbake til februar 2017 siden sist vi vant på overtid.

Mowbray trakk fram stå på viljen i laget og mente at dette er beviset på at de fortsatt tror på seg selv og hva man holder på med. Samtidig så roser Mowbray målskårerne Adarabioyo og Buckley. Samtidig så snakket han åpent opp om valget med å sette Williams på vestreback og Nyambe inn sammen med Adarabioyo med at Williams har hatt litt vansligheter i duellspillet i det siste. 

Samtidig så roser han unggutten Buckley som han stor tro på skal lykkes i den blåhvite trøyen. Buckley har vært i Rovers siden han var seks år gammel og er med det en ekte rovers fan i tillegg til en spiller som er på tur opp og fram.

Mowbray håper dette er et lite vendepunkt i sesongen og fansen ser hvor hardt spillerne jobber og om alle drar i samme retning så er det kun en vei og det er oppover på tabellen.

Neste kamp er borte mot Leeds United og den ser du på iFollow Rovers lørdag klokken 16:00.

Up the Rovers! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: