- Vi behøvde en pause


Publisert 28.03.2019 av Øystein Thorsen
Arma er glad for de to landslagsukene med fri.
Det har som kjent vært et par uker fri for gutta, i forbindelse med at EM-kvalifiseringen har rullet over kontinentet. Det har vært en behøvelig break, skal vi tro Adam Armstrong. For etter en fremragende januar måned er det ikke mye som har hengt på greip. Særlig faktumet at det slippes inn mye mål er noe som har blitt nevnt til sin kjedsommelighet. Med få spillere tilgjengelig, les: mager tropp, har noen få fått bære hele Blackburn-bygget.
Slikt tar på, noe vi kunne se i form av den siste tidens ad hoc-forsvar, med blant annet unge Magloire som fast innslag i forsvarsrekka

Det er selvsagt gledelig at unge spillere får muligheten, og at de gjør det bra, men når alt kommer til alt vil vi vinne og gjerne holde eget bur rent, så at lokalavisa i dag melder at Darragh Lenihan, Charlie Mulgrew, Jack Rodwell og Amari’i Bell alle skal være kandidater til helgends tropp, ja, så er vi happy for det. 

Tilbake til Arma:
- Vi behøvde denne pausen og nå er vi klare som egg, forsikrer Armstrong og legger til at siktet er innstilt på å avslutte sesongen stilig. 
- Vi ønsker å avslutte sterkt for å understreke hvilken god sesong vi har hatt, skriver Lancashire Telegraph, via iFollow
Spissen har rett, med tanke på å gjøre sesongen rettferdig, for tatt i betraktning at Blackburn er et nyopprykket lag, så har sesongen vært god. Klubben har aldri vært i reell nedrykksfare og ofte spilt jevnt med mange av de beste. Og det er ikke lett å heve seg et nivå, særlig når troppen ikke ble forsterket i særlig grad. 
Ser man for eksempel på Rotherham er det tydelig at steget opp er relativt høyt

Armstrong har bidratt med åtte mål denne sesongen, til sammenligning med fjorsesongens ni. Med åtte kamper igjen er det langt fra umulig at han kan nå tosifret. Men da må han overbevise Mowbray om at han skal starte kamper, for det har vært en del inn og ut av laget. 
- Vi har hatt en bølgedal hva gjelder formen, men det har de fleste lagene i Championship hatt. Vi tar hver kamp som den kommer, så la oss fokusere nå på å vinne de neste kampene, avslutter Arma


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: