- To vidt forskjellige omganger

Publisert 8/12/2018 av Øystein Thorsen

Mowbray sier at de måtte trykke på "reset" i pausen.

I likhet med kampen mot Ipswich kom Blackburn sakte i gang, da Millwall gjestet Ewood. Forskjellen var at Ipswich fikk tidlig uttelling, mens Millwall ikke kom nærmere enn to stolpetreff i løpet av den første halvtimen.
- Jeg tipper at Neil Harris var skuffet over at de ikke klarte å score i første omgang, innrømmer Mowbray overfor Lancashire Telegraph, og legger til at Millwall klarte å holde på ballen og kontrollere tempoet.

- I pausen klarte vi å trykke på "reset-knappen" og kom mere og mere inn i den stilen som vi kjenner oss igjen i. Vi klarte å holde spillet på deres banehalvdel, utfordret boksen deres og vi skapte sjanser, fortsetter Mowbray. 
- Vi mener at vi skulle og burde ha scoret, men alt i alt spilte de bedre i første omgang, mens vi var best i andre
På bakgrunn av det er Mowbray fornøyd med ett poeng, selv om han selvsagt synes det hadde vært fint å kunne avgjøre en tett affære.

Det positive er selvsagt at laget er ubeseiret i sin retur til Championship, noe som langt i fra var en garanti etter to runder. Sist vi var i Championship ble sesongen innledet på aller verste måte, og vi husker at også fjorårssesongens innledning var skjelven.
Nå kan vi i stedet telle 21 kamper på Ewood uten tap.

Men Mowbray er klar over at jo lenger det drøyer før trepoengeren kommer, jo flere spørsmål kommer til å bli stilt. Neste mulighet kommer borte mot Hull:
- De avsluttet som nummer ni forrige sesong, så de vet hvordan man vinner fotballkamper, men vi kommer til å være positive og prøve å vinne, lover sjefen.


Kasey Palmer introduserte seg på positiv måte for Ewood-publikumet.

Det er med andre ord positive ting å ta med seg fra de to første rundene. Blant annet løfter Lancashire Telegraph fram Kasey Palmer som et av høydepunktene. På sin høyrekant skapte Chelsea-spilleren mange muligheter, og viste tendenser til godt samarbeid med Dack. Når Palmer blir enda bedre kjent med gutta kan det bli farlig framover. 
Og på benken sitter en sterk utfordrer i form av Adam Armstrong, så vi håper forsiktig på flere poeng allerede i neste runde selv om motstanderen ser tøff ut