- Samuel vil fortsatt få sjansen


Publisert 13.04.2018 av Erlend Karlsen
Og Samuel selv er 100 % sikker på opprykk
Blackburn spissen Dominic Samuel må vel sies å kunne være en liten skuffelse denne sesongen.

Den 24 år gamel spissen som kom fra Reading i sommer for rundt 500.000 har slitt med å finne nettmaskene denne sesongen, og 500.000 er mye penger å bruke i League One.
Kun 5 mål i serien har Samuel maktet på 31 kamper, hans siste mål i League One kom faktisk helt tilbake i november, da mot helgens motstander Bristol Rovers.
Nå sier Rovers sjef Mowbray at Samuel fortsatt vil få sjansen, til tross for at det butter foran mål.
"Man må bare fortsette å oppmuntre han og gi han muligheter på banen. På den måten vi spiller på så har Danny Graham så langt vist seg å være det beste valget. Dominic forstår at alle spisser både ønsker og må score mål, men de trenger sjanser for å gjøre det. Og med bare 5 kamper igjen så får vi se hvor mange sjanser det blir for han.
Det er vanskelig for han, men det er konkurranse om plassene og det er slik det er i denne bransjen"


Samuel på sin side forteller til magasinet Shoot! at han er 100 % sikker på opprykk med Rovers.

"Med tanke på at jeg kjenner laget og stallen vi har i år så er jeg 100% sikker på at vi rykker opp til slutt. Jeg tror alle vet at det er forventninger og press på oss for å rykke opp, men samtidig så jobber alle sammen hardt og fortsetter å gjøre det som har satt oss i den posisjonen vi er nå."

Dominic forteller også om konkurrasen på laget :

"I fotballen så vil det alltid være konkurranse om plassene, og da vil du gjerne prestere og trene hardere siden du hele tiden ønsker å være med i lagoppstillingen.
Men med den stallen vi har så vil det alltid være vanskelig å få en plass på laget, men siden vi er en så sammensveiset gjeng så er det kun 1 ting vi alle sammen ønsker og det er opprykk, så alle sammen støtter hverandre."
 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: