- Raya fortsatt nummer 1


Publisert 07.05.2019 av Erlend Karlsen
- Og Rodwell's fremtid er ikke avgjort.

Det er kanskje flere som har stusset over at Jayson Leutwiler har fått stått de siste kampene for Rovers. At David Raya ikke har vært i sin beste form er ingen stor hemmelighet, men den lange mannen fra Canada har heller ikke imponert, Mowbray har forklaringen klar.

"Jeg har forklart for begge målvaktene våre at David er nr 1. Men Jayson står uten kontrakt til sommeren og jeg var nødt til å gjøre en sist vurdering av han. Hans prestasjoner i de siste kampene vil jeg komme til å snakke med han om. Så må vi vurdere om han er god nok til å utfordre David og om han kan hjelpe oss med å rykke opp til Premier League, som vår ambisjon bør være"

En annen som står uten kontrakt til sommeren er Jack Rodwell og mange trodde nok at hans tid i Rovers var talt etter en håpløs forestilling mot Norwich og det faktum at han ikke var blandt de 18 utvalgte mot Swansea. Men Mowbray sier at ingenting er bestemt ennå.

"Jeg ønsket at Davenport skulle få sjansen i denne kampen og derfor var ikke Rodwell med. Jeg har snakket med han om det og han syntes det var helt greit, og det har ingenting å gjøre med hans prestasjoner i det siste. Jeg har hørt rykter om interesse fra italienske klubber angående Jack, men ingenting konkret. Vi kommer til å ta oss en prat de nærmeste dagene så får vi se an hva som skjer i sommer."

Mowbray kommer til å ta en prat med alle spillerne før de får ta seg ferie, der får de nok et hint om de blir satset på til neste sesong. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: