- Notiser


Publisert 22.01.2019 av Erlend Pettersen
Vi ser på dagens små begivenheter rundt vårt kjære Rovers.

Når vi nå er kommet godt inn i januar og overgangsvinduet er oppe i ni dager til så begynner ting å røre på seg. Spesielt i lånemarkedet.

Backen Sam Hart var på utlån til Rochdale i høst, men ble noe overraskende tilbakekalt av Rovers i januar til tross for spilletid. Det skulle ikke ta lang tid før han ble sendt ut på lån igjen, denne gangen til badebyen Southend. I dag bekreftet klubben at Hart har forlenget kontrakten med ett år, altså til sommeren 2020.

En annen som er på utlån som mest sannsynlig blir tilbakekalt for å så bli sendt ut på nytt lån er midtstopperen Scott Wharton. Unggutten har slitt under låneoppholdet i Lincoln denne sesongen, med kun fem kamper. Når Lincoln i tillegg har hentet ny midtstopper så ser veien veldig lang ut for Wharton.

Når det gjelder skadesituasjonen i troppen så er Williams klar etter mye skadetrøbbel denne sesongen. 26-åringen melder seg klar og spillesugen etter en bedrøvelig sesong så langt. En som fortsatt er usikker til helgens dyst hjemme mot Hull er vår kaptein, Charlie Mulgrew. Mulgrew har en strekkskade som har holdt han ute i de tre siste kampene.

Blackburn-manager Tony Mowbray kan ikke garantere Mulgrew startplass når han er tilbake etter en rekke med flotte resultater. Mowbray kommer spesielt med gode ord til Jack Rodwell som har vikariert som stopperkollega til Lenihan. 

Det er godt å se at troppen og konkurransen er på topp når vi nå skal jage en topp seks plassering. Kanskje får vi inn noe uventet kvalitet i løpet av januar som er den x-faktoren som får oss opp blant de seks beste?

Up the Rovers! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: