- Må bli bedre hjemme


Publisert 21.10.2019 av Øystein Thorsen
Dack er ikke fornøyd med uttellingen på Ewood.
Nok en uavgjort på hjemmebane denne helgen, og Blackburn skvalper rundt i ingenmannsland midt på tabellen. Så langt denne sesongen har gutta kun klart to hjemmeseiere og nå tar Dack til orde for at laget må begynne å avgjøre. 
- Vi må levere varene i 90 minutter, sier Dack til Lancashire Telegraph.

For utfordringen til Mowbrays utvalgte er at motstanderen ikke får skikkelig kamp hele kampen gjennom.
- Vi kan ikke gå gjennom sesongen med godt spill i kun én omgang, utvikler angriperen. 
Dack løfter fram eksempel som Luton, Charlton, Forest og nå senest Huddersfield som eksempel på kamper der laget har blitt straffet for ikke å holde trykket oppe

Dack har en forhåpning om at flaks kan være en faktor.
- Jeg håper at ting snart kan begynne å gå stolpe-inn for oss. Hjemmeformen må bli bedre, det vet vi uansett. Vi må slutte å avgi poeng. Slik vi spiller føles det som at vi har tapt.
Lørdagens kamp kort sammenfattet: Blackburn kom tilbake fra 1-0, tok ledelsen før pause, men da Huddersfield la om strategien i andre omgang hadde man lite å stille opp med.
Det er dette som må lukes vekk.

- Det er skuffende for oss. Slik vi spilte i første omgang var det duket for seier. Men i de siste 20 minuttene buttet det i mot og vi kom ikke til sjanser
Et lyspunkt i oppgjøret var dog samarbeidet mellom Dack og Holtby
Holtby fikk sin første kamp fra start, en begivenhet han markerte ved å score 1-1 etter assist fra Dack. 

- Han er en suveren spiller, sier Dack om Holtby og legger til at han ser fram til at samarbeidet skal sitte enda bedre. Og det er duket for nye muligheter allerede i morgen, tirsdag, for konstellasjonen Dack-Holtby, når laget tar turen til Birmingham. 
Vi håper på nok en ny-start.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: