- Leter etter en med erfaring


Publisert 08.07.2019 av Erlend Pettersen
Blackburn-manager Tony Mowbray vil ha en erfaren mann til å erstatte solgte David Raya.

Som vi i BRSCN skrev i helgen så ble David Raya solgt til ligarival Brentford for rundt £3m. Mange blåhvite har ytret sine meninger på sosiale medier etter salget. De fleste er negative til salget, mens noen synes det er greit med salg. Mowbray kunne i går bekrefte at han og David har hatt mange samtaler angående situasjonen og i samtalene med Mowbray kom det klart fram at han ville søke lykken en annen plass.

Mowbray forteller til Lancashire Telegraph at klubben nå søker etter en rutinert herremann til å vokte burte kommende sesong. Rovers leter både innenlands og utenfor balløya. Kriteriene er at han har spilt på det høyeste nivået og kjenner til hva som kreves på dette nivået.

Skal man se på kritiske øyne på Raya så var han kanskje ikke den lederen som man trenger når det røyner på som verst. I tillegg så kom det litt for mange tabber, som ikke veide opp for mange av de gode redningene han gjorde. Spesielt på streken.

Newcastle sin Karl Darlow var en mann som kom fort opp i media i helgen som mulig erstatter, men det kunne Mowbray avkrefte til Lancashire Telegraph.

Ingen tvil om at det er spennende tider og man kan ane en fin optimisme foran sesongstart. La det hele ende opp i et herlig opprykk når vi skriver mai 2020. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: