- Fem spillere har utgående kontrakter

Publisert 4/5/2020 av Erlend Pettersen

Hvem får bli?

Når sesongen 2019/20 er i limbo og ingen vet når den blir avsluttet så kan det skje at sesongen spilles ferdig i løpet av sommeren. Og hva skjer med dem som har kontrakter som går ut i slutten av juni?

Denne søndagen skal vi ta for oss de fem spillerne som har utgående kontrakter og drodle litt rundt deres framtid på Ewood Park:

Amari`i Bell er en av de som man er usikre på får en ny kontrakt. Bell har slitt å slå igjennom på venstrebacken, men har i de siste måneden begynt å vise seg litt mer fram. Klubben har en opsjon på å forlenge med 1. år.

Stewart Downing er den andre spilleren som vi tar for oss denne søndagen. Downing har kanskje vært Championship sin store positive overraskelse denne sesongen og her skal det ikke være noe tvil; her må klubben forlenge med den sympatiske 35 åringen fra Teeside.

Danny Graham, er en topp spiller å ha i troppen. Han er en av de som er profesjonell samtidig som han er en stor verdi å ha i en tropp. Her kan det fort komme en ny 1. års kontrakt på bordet fra klubbens sin side, men han må innrette seg at han ikke lenger er førstevalget på topp.

Jason Leutwiler kom til Blackburn sommeren 2017 fra Shrewsbury Town. Han har spilt annenfiolin siden ankomst og det er tvilende om han vil fortsatt spille annenfiolin til neste sesong. Han burde finne seg en klubb der han får spille.

Dominic Samuel, er den femte og siste spilleren som har en utgående kontrakt. Spilleren har slitt med en langvarig skade og har først de siste månedene vist litt av sitt potensiale, men dette er nok en spiller vi kan la gå til sommeren.

Skulle sesongen strekke seg utover 30. juni så vil det måtte komme regler for spillere som har utgående kontrakter, og de spillerne som har signert for ny klubb til 1. juli må vente til neste sesong.

Hvem vil du ha med videre? Og hvem vil du ha inn? Ta diskusjonen i vårt forum.