- En spennende signering


Publisert 22.06.2019 av Øystein Thorsen
Mowbray er fornøyd med å hente Downing.
De fleste kjente allerede til den meritterte vingen Stewart Downing, før han ankom Ewood i går. Blant annet har vunnet ligacupen med Liverpool, under Kenny Dalglish ledelse, og han har spilt 35 landskamper for England, noe som inkluderer spill i VM 2006.

Mowbray har bånd til Middlesbrough, og siden Downing har hatt to perioder i klubben er det en spiller som sjefen kjenner godt til, og som han alltid har hatt et godt øye til.
- Vi vet at han snart er 35 år gammel, men jeg så ham i aksjon ved et antall tilfeller i fjor, og han holder fortsatt Premier League-kvalitet, sier Mowbray til klubbens nettside. 

Videre forklarer sjefen hva som bor i Downing:
- Han har masse erfaring, han er modig med ballen, han slår nydelige passninger, han kan føre ballen og har fortsatt mobilitet, så jeg mener dette er en spennende signering for oss.
Som vi kjenner Mowbray er også personlighetstype veldig viktig når en spiller skal signeres, og også denne sjekkboksen har Downing fylt i

Avslutningsvis sier Mowbray at han ser fram til å introdusere ham for resten av troppen.
- Han kjenner allerede noen av gutta, så jeg tror han kommer til å passe inn finfint.

Vi kan legge til et rykte fra Get Reading der de hevder at Blackburn er interessert i Norwich-keeper Jon McCracken. Vi snakker ung skotte som har vært parat på benken gjennom hele Norwich sin sesong, men som ennå ikke har fått muligheten i kanarifuglenes startoppstilling. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: