- En bra prøve


Publisert 04.12.2018 av Øystein Thorsen
Tony Mowbray ser lyst på Newcastle.

Det ble ingen drømmetrekning i FA-cupen. Bortebane er en ting, Premier League-motstand i form av Newcastle er en annen.
Trøsten er at Skjærene fra nord ikke akkurat er i toppsjiktet, men strever i nedrykkssonen.

Mowbray innrømmer for Blackburns nettsted at han ikke en gang så trekningen, men etter å ha blitt informert om motstanderen er han ikke nedslått.
- Cup er cup, sier sjefen. Men hjemmebane hadde naturligvis vært å foretrekke. Det blir en bra prøve for oss, en prøve vi kan se fram til

Mowbray minner samtidig om at vi har en god track record mot Newcastle, i alle fall hvis vi ser på da vi sist var i Championship. 
- Vi slo dem både hjemme og borte forrige gang vi spilte mot dem, så jeg synes vi skal dra dit og vise vårt beste.


Charlie Mulgrew var den store spilleren da vi møtte Newcastle sist.

Klubbens nettsted løfter fram Danny Graham og Adam Armstrong som har sympatier for The Toons. Begge er nemlig supportere av Newcastle, og som vi vet var jo dette hjemstedet til Armstrong før han sluttet seg til Ewood på heltid.
- Jeg visste ikke at Danny Graham er Newcastle-fan, innrømmer Mowbray. Da lærte jeg noe i dag også. Armas kobling til klubben er derimot velkjent for oss, legger sjefen til.

Mowbray avslutter med at vi ikke vet hvordan laget ser ut om cirka en måned. For øyeblikket er ikke nevnte Armstrong akkurat selvskreven i startoppstillingen. Men fortsetter Graham i samme stil som vi så ham i helgen blir det ikke en særlig lett oppgave for Newcastle-forsvaret. 
- La oss se om vi kan få til et lignende resultat som sist vi møtte dem, er Mowbrays avsluttende ord.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: