- Brereton blir permanent i januar

Publisert 10/16/2018 av Erlend Pettersen

Direktør Steve Waggott bekrefter at Rovers kommer til å kjøpe ut Brereton fra Nottingham Forest sine klør i januar.

Blackburn overrasket mange i sommer når klubben lånte unggutten Ben Brereton fra Nottingham med opsjon på kjøp i januar på en verdi rundt £7m. I dag bekrefter Blackburn sin direktør, Steve Waggott til Lancashire Telegraph at klubben kommer til å bruke kjøpsklausulen på Brereton.

Waggott bekreftet at det er eierne som har funnet fram de ekstra pengene:

- Det er en stor tillitserklæring fra klubbens sin side. Han var en spiller Mowbray, Venus og rekrutteringsavdelingen som vi for øvrig har investert mye penger i ville ha inn. Ben er en av de mest lovende ungguttene i England.

- Det var kun mulighetene for oss å slå de andre klubbene som viste interesse. Det var den nye vrien i overgangsvinduet som gjorde at det kun ble en låneavtale i sommer, men vi skal gjøre avtalen permanent i januar.

- Waggott bekreftet at sommerens budsjett ble vedtatt i Pune i juni år når de besøkte India. Budsjettet gjorde det mulig å sjonglere med budsjettet på kjøp kontra lønn, avslutter Waggott.

Han bekreftet også art Rovers var ute etter Luke Freeman fra Qpr, Patrick Bauer fra Charlton og Bersant Celina som gikk til Swansea for £4m pund fra Manchester City.

Det blir spennende å se hva klubben vil gjøre i januar vinduet både inn og ut. Rovers regner med at det kommer inn bud på Bradley Dack.