- Balansere mellom rutine og unggutter


Publisert 10.07.2018 av Erlend Pettersen
Blackburn-manager Tony Mowbray forteller litt om overgangsvinduet denne sommeren.
Når vi nå skriver 10.juli så har Mowbray hentet inn Davenport og Rothwell som begge spiller på midtbanen. Mowbray jakter forsterkninger i alle lagdeler før overgangsvinduet stenger torsdag 09. august. Både Premier League og EFL ble enige om å stenge vinduet før Premier League starten 11. august.

I følge Mowbray så jobbes det godt bak kulissene når det gjelder overganger inn. Det er ventet at det kommer minst to lånespillere fra Premier League klubber innen lånefristen går ut 31. august.

- Vi holder på å integrere de nye spillerne inn i laget, og filtrer ut noen unggutter som kan lånes ut for å få kamptrening.

- Det kan komme to lånespillere fra Premier League inn, mens to mer rutinerte kan komme inn på fast basis,
forteller Mowbray til klubbens hjemmeside.

- Vi ønsker gode spillere inn hos oss når man summerer alt opp. Balansen er å ha en tropp mellom 25-27 spillere å velge mellom. Da er det en miks av rutinerte og sultne unggutter som vil lære.  Vi bygger et slagkraftig lag som vil hevde seg i Championship.

- Den dagen vi rykker opp til Premier League kan man bruke en del penger på spillerkjøp, men sånn som vi holder på med å bygge klubben gradvis opp så må man jobbe hardt og målrettet og se hvor langt man kommer
, avslutter Mowbray.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: