Venky's med uttalelse angÄende Senaca

Publisert 5/24/2016 av Erlend Karlsen

- "Vi selger ikke!"

Det har i den siste tiden versert rykter om at to Rovers fans (Battersby og Currie) sammen med Senaca Partners var interessert i å kjøpe seg inn med 51 % i klubben.

Venky's har som vanlig vært stille... frem til i dag.

"Vi har kommet over en del mediaoppslag om at vi har mottatt et forslag til felles eierskap av klubben. Vi ønsker å presisere at det ikke er ingen sannhet i disse ryktene. Vi, eierene av klubben har ingen intensjon om å selge eller dele opp vår eierandel i en hvilken som helst måte. 
Vi er helt og absolutt til å støtte klubben og sørge for fremgang i alle aspekter."


Battersby og Currie kom også med en uttalelse som svar til Venky's :

"For over to uker siden, kontaktet Seneca eierne, skriftlig, med forslag om hvordan vi kan samarbeide med dem både operasjonelt og finansielt for å prøve å slå klubben rundt fra sin nåværende tilstand.
Vi har siden hatt samtaler med et styremedlem og Venky's rådgiver i Storbritannia, vi har søkt informasjon fra dem som ville tillate oss til å gå videre og forhåpentligvis etterpå, muligheten til å komme med et fast forslag til eierne.

Vi har ikke hatt noe svar til tross for gjentatte forespørsler.
Vi merker oss uttalelsen i dag på klubbens nettside som ser ut til å reagere på medieoppslag i stedet for innholdet i vår egen korrespondanse.

Dette er skuffende, men veldig klart i forhold til linjen som eierne har tenkt å forfølge."


Så da fortsetter dessverre den litt usikre tiden for Blackburn Rovers.