Unggutt forlenger kontrakten på Ewood Park

Publisert 7/21/2017 av Erlend Pettersen

Nok en gladnyhet fra Lancashire.

Det er rart å få flere gode nyheter over en lengre periode som Rovers-supporter under Venky`s, men Tony Mowbray & Co har gjort sitt denne sommeren for å få opp humøret og troen på en god sesong.

Tidligere i dag som nevnt her så forlot Anthony Stokes Rovers-skuta, men nå i ettermiddag bekreftet Blackburn at høyrebacken og eget produkt; Ryan Nyambe har skrevet under for nye tre år, med opsjon på ytterliggere 1 år.

Nambia-fødte Nyambe spilte seg inn på laget forrige sesong og er ventet til å bli en meget god spiller. 19 åringen sa dette til klubbens hjemmeside:

- Jeg er veldig fornøyd med å signere en ny kontrakt. Jeg klarer knapt å vente på den nye sesongen der jeg vil fortsette å utvikle meg.

- Denne kontrakten betyr mye for meg. Jeg har vært her lenge og jeg vil nå begynne å betale ned på det klubben har gjort for meg.

Nyambe startet alle kampene under Tony Mowbray forrige sesong og står nå med 28 kamper i den blåhvite trøyen. Også Blackburn-manager Tony Mowbray er en fornøyd mann i dag og Nyambe roser manageren.

- Han (Mowbray) er en veldig god manager. Han prater mye med meg hver eneste dag. Også under kampene kan jeg høre at han roper på meg, noe som hjelper meg veldig.

- Forventingene vil bli høyere til meg etter at jeg slo igjennom forrige sesong og mange vil forvente mer av meg denne sesongen.

- Jeg må utvikle meg mer, få hodet ned og jobbe steinhardt samtidig som man lytter til andre.

- Personlig så synes jeg gjorde en ok sesong i fjor, men for laget var det en svak sesong. Men denne sesongen er kun målet å rykke opp.

- Vi har sett bra ut i sommer. Alle ser ut til å være klare for den nye sesongen, og jeg ser ikke noen grunn til at vi ikke skal få en suksess rik sesong.

- Jeg er virkelig tent og gleder meg til den første kampen
, avslutter Nyambe.

Vi kunne ikke startet helgen på en bedre måte.