Uavgjort mot WBA

Publisert 10/28/2014 av Erlend Pettersen

Eric Kinder sitt mannskap kom tilbake to ganger i går kveld.

Gjestene kom best i gang på Leigh Sports Village i går kveld. WBA dominerte stort i hele omgangen og det var flatterende for WBA spillerne at de kun gikk inn til pause med en 1-0 ledelse.

Et Rovers mannskap gikk ut i andre omgang med en helt annen innstilling, uten å skape det helt store. Rittenberg headet like utenfor, mens Albion nesten puttet kampens andre. Derimot var det Rovers som utlignet i det 67 minutt etter en heading fra Yann Songo`o. Reservene kunne ha snudd kampen på 60 sekunder etter at Devarn Green sin volley ble flott reddet.

Derimot slo gjestene kraftig tilbake med å gå rett i angrep etter passiv forsvarsspill. Tevhon Campbell fikk gå alene helt til han fikk skyte ballen inn i nettet. Dermed var gjestene nok en gang i ledelsen, og målscoreren kom inn kun to minutter før scoringen.

Blackburn presset på før utligning og den kom på straffespark i det 84 minutt etter at Sam Lavelle ble holdt etter en corner. Noe billig ifølge rapportene fra Leigh. Innbytter Jordan Preston var sikker som banken fra ellevemeteren, dermed sto det 2-2.

Begge lagene presset på før en avgjørende scoring uten at det ble skapt noe farlig. U21 manager Eric Kinder sa seg fornøyd med 1 poeng, noe han forteller på klubbens hjemmeside:

- Når vi summerer opp så var dette 1 godt poeng. Etter vår begredelige førsteomgang der vi var heldige som ikke lå under med mer enn 1-0- For øvrig det dårligste prestasjonen i min tid som manager.

- Prestasjonen i andre omgang var mye bedre noe som beviser hvor langt vi er kommet når jeg ser hele gjengen er skuffet over å klare uavgjort mot ett Premier League lag. I fjor hadde vi tapt en slik kamp. Det viser hvor stor moralen er i troppen denne sesongen,
forteller Kinder til klubbens hjemmeside.

KAMPFAKTA:

ROVERS: Crump, Daly, Doyle, Green (sub Joel 88 mins), Songo'o, Lavelle, Carson (sub Wall 67 mins), Bauress (c), Rittenberg (sub Preston 67 mins), Tanner, Mahoney.

Subs not used: Williams, Cham.

Goals: Songo'o 67 mins, Preston 84 mins.

Booked: None

WEST BROM: Rose, Atkinson, Garmson (sub Smart 46 mins), Pace, Cleet, Howkins, Barrow (sub Birch 79 mins), S. Nabi, Jones (sub Campbell 66 mins), A. Nabi (c), Wedderburn.

Subs not used: Palmer, Fitzwater

Goals: S. Nabi 9 mins, Campbell 68 mins