Uavgjort igjen!

Publisert 3/16/2024 av Erlend Pettersen

Men man var heldige med andre resultater denne lørdagen.

Blackburn spilte sin syvende uavgjort kamp under John Eustace ledelse når man kjempet en tøff kamp på Riverside Stadium lørdag. Begge lag kunne ha tatt med seg alle poengene, men lagene endte opp med å dele poengene når kampen endte 0-0.

Rovers klatret med det en plass opp på tabellen når man hadde flere resultater med seg denne ettermiddagen. Lagene vi kjemper mot er i kursiv.

Lørdag:

• Swansea v Cardiff, Vsport/viaplay. 2-0.

• Leeds v Millwall, Vsport/viaplay, 16.00

Swansea hadde tatt tre viktige poeng før man startet kampen. Det var en åpen start på kampen. Pears måtte i aksjon etter tre minutter før Dieng måtte ut å jobbe minuttet etter når Szmodics sendte i vei et skudd. Hjemmelaget burde ha tatt ledelsen i det ni minutt når O`Brien bommet på blankt fra bakerste stolpe. En utrolig mulighet. Hjemmelaget fikk momentum etter dette, før Rovers fikk litt mer kontroll på kampen ut i omgangen. Pears mistet ballen i det 44. minutt, men fikk heldigvis snappet opp ballen før en Boro-spiller fikk tak i returen. Hyam skulle få klarert ballen på streken før man kunne ta pausepraten.

0-0 til pause på Teeside.

Hvis spillerne fikk se de andre resultatene i pausen, så måtte det ha gitt dem håp. Og det var gjestene som testes målvakten først i den andre omgangen når Gallagher sendte i vei et skudd som endte opp med hjørnespark. Rovers spilte mye mer ball besittende enn i de to hjemmekampene i forrige uke. I det 75. minutt ble det klabb og babb inne i feltet til Boro etter hjørnespark. Rovers fikk sendt i vei flere forsøk, men Boro fikk klarert til slutt.

På slutten giret Boro opp tempoet litt. I det 85. minutt headet de like utenfor den venstre stolpen for Pears etter frispark. Minuttet etter sendte Hedges i vei et skudd som Dieng i Boro buret fikk slått til hjørnespark. På overtid så de fleste ballen i mål, men skuddet til Boro gikk i tverrliggeren og ut. Det var en svak inngripen av Pickering som gjorde at Boro kom til muligheten.

Heldigvis hadde man flaksen med seg denne lørdagen og kunne puste ut med ett poeng i lomma. Nå er det en velfortjent pause før man tar i mot Ipswich Town hjemme langfredag til en etterlengtet TV-kamp. De slo Sheffield Wednesday hele 6-0.

Man trenger ikke påskekrim når man er Rovers-supporter.