Uavgjort for U-23 laget.

Publisert 4/25/2017 av Erlend Karlsen

- Målløst mot Aston Villa

Med seier mot Aston Villa kunne U-23 laget havnet i playoff, og dermed en sjanse til å rykke opp. Men med 0-0 så røk den muligheten.

Selv om det ble 0-0 var det masse av sjanser i kampen. I den første omgangen dominerte Rovers og Willem Tomlinson kom nærmest med et skudd i stolpen.

Villa tok over i den siste halvdelen av andre omgang, men en kombinasjon av en opplagt Andrew Fisher og ineffektivtet hos Villa sørget for at det ble 0-0.

Det ble i stedet West Ham som tok playoff plassen etter at de slo W.B.A. 4-0.

ROVERS: Fisher, Travis, Thompson, Tomlinson, Magloire, Grayson, Thomson, Hardcastle (c), Mansell, Butterworth, Rankin-Costello.

Innbyttere ikke brukt : C. Doyle, Powell (GK), Mols, Wright, Evans.

Gule kort : Magloire 63 mins, Hardcastle 80 mins

VILLA: Sarkic, Walker (sub Finnerty 72 mins), Leggett (c), Hale, Suliman, Bedeau, Blackett-Taylor (sub Mooney 60 mins), O'Hare, Davis, Doyle-Hayes, Cox (sub Clarke 60 mins).

Innbyttere ikke brukt : Watkins (GK), Knibbs.