U-21 laget til finale i Premier League Cup!

Publisert 2/26/2015 av Erlend Karlsen

- Slo ut Reading etter ekstra omganger.

U-21 laget tok seg til finalen i Premier League Cup etter å ha slått Reading i en dramatisk kamp på Leigh Sports Village i kveld.
Lewis Mansell og Mark Edgar fikk sjansen fra start i dag etter å ha imponert i kampen mot Middlesbrough tidligere i uken.
Rovers tok ledelsen etter 22 minutter da en corner fra Green fant hodet til Bauress som igjen fant nettmaskene via en Reading forsvarer. Ungguttene hadde et par muligheter til å øke ledelsen, men Reading's keeper gjorde gode inntredner, spesielt på et volley forsøk fra Songo'o.
Reading utlignet ved Fosu i det 79 minutt, da han fikk skutt lavt forbi David Raya. Stillingen holdt seg ut 90 minutter, og dermed ble det klart for ekstra omganger.
5 minutter ut i 1 første ekstra omganger skaffer Lewis Mansell Rovers straffe etter å ha blitt tatt av innbytter Kelly. Bradley Bauress gjorde ingen feil fra 11 metersmerket og dermed 2-1.
Reading fikk en kjempesjanse i det 109 minutt til å utligne, med heldigvis traff Fosu's skudd utsiden av stolpen. Men Reading skulle ikke gi seg helt ennå, 2 minutter på overtid i andre ekstraomgang smeller Novakovich ballen i tverligger, Blackburn får klarert og minuttet etterpå blåser dommeren av kampen.

Blackburn vil møte vinneren av Southampton - Derby i finalen, vi gratulerer!

ROVERS: Raya, Nyambe (Cham 70), Edgar, Carson (c), Songo'o, Lavelle, Thomson, Bauress, Mansell (Rittenberg 113), Green (Tanner 79), Mahoney.
Innbyttere : Crump, Jones.

Gule kort : Lavelle, Edgar.

Mål : Bauress (22 og 95 str)

READING: Lincoln, Long, Griffin, Kuhl, Keown, Sweeney, Stacey, Fridjonsson (Kelly 76), Novakovich, Edwards (Cardwell 62), Fosu.
Innbyttere : Hyam, Ward, Shaughnessy.

Gule kort : Kuhl, Griffin, Long.

Mål : Fosu (79).