Treningskampene er klare

Publisert 5/15/2015 av

Blackburn møter seks lokale lag i sommer

Ikke før er Championship-sesongen over, så annonserer Gary Bowyer og Blackburn Rovers hvem som skal få gleden av å møte laget til treningskamper sommeren 2015.

For Blackburns del blir det i sommer møte med seks andre lag fra Nord-England.
Accrington Stanley, Rochdale, Tranmere Rovers, Oldham Athletic, Bury og Wigan er vel lag som verken skremmer vannet av Rovers-spillerne eller bidrar med klingende mynt i en slunken klubbkasse, men slik er det nå.

Den korte turen til Accrington står for tur først, når de røde fra nabobyen tar imot Rovers 11. juli. Der blir det kanskje et gjensyn med klubblegenden David Dunn som, i følge Lancashire Telegraph, skal være ønsket av laget som endte på 17. plass i League 2.

Deretter tar Rovers flyet til Portugal for litt varme og treningsleir. Det er ikke planlagt noen kamper der nede i perioden 13.-19. juli.

Tilbake i England tar laget turen til League 1-laget Rochdale 21. juli, Conference-klare Tranmere utenfor Liverpool 24. juli, Oldham, som kom på 15. plass i League 1 25. juli, og Bury, som nylig rykket opp fra League 2 28. juli.

Den eneste hjemmekampen som er planlagt vil bli spilt 1. august, da Wigan, som nylig rykket ned fra Championship, kommer til Ewood Park.

Den nye Championship-sesongen starter 8. august, og terminlista kommer i juni. Vi venter i spenning.