Transfer og kontraksnyheter

Publisert 5/22/2015 av Erlend Karlsen

- Eks Tippeligaspiller interesserer Bowyer.

Lancashire Evening Telegraph skriver denne morgenen at Gary Bowyer skal være interessert i å hente den tidligere Brann spiller Rodolph Austin til Blackburn.

Den 29 årige Jamaicanske midtbanespilleren vil være uten kontrakt 1 juli, etter at Leeds noe overraskende ikke forlenget den.
Austin har scoret 10 mål på 112 kamper for Leeds etter at han kom dit fra Brann i 2012.

Men det vil nok være flere som er interessert i å signere Austin. Både Bolton, Birmingham, Brighton, Rotherham og Ronny Deila's Celtic nevnes.
Bowyer har nok også lyst til å ta en prat med Austin ettersom det trengs mer muskler og rutine på midtbane, samt at det virker med usannsynlig at det blir noe mer å se til Jay Spearing i Blackburn etter at hans låneavtale er over.

LET skriver også at Manchester City's unge midtbanespiller Seko Fofana ikke kommer på lån.

3 Spillere som skal være på vei ut er Leon Best, Jake Kean og Josh Morris. Alle 3 har vært på utlån denne sesongen, og man er spesielt ivrig på å kvitte seg med Best, da han hever ganske høye lønninger.

Josh King har ennå ikke bestemt seg hvor han skal spille neste sesong. Han kommer i følge han selv heller ikke til å stresse med å ta denne avgjørelsen.
"Jeg kommer til å ta tid til å tenke og se hva som skjer. Jeg har vært i Blackburn i nå 2 1/2 år og jeg har ikke fått så mye spilletid som jeg hadde håpet. De har lovet meg mer spilletid neste sesong, da som hovedspiss. Jeg trenger tid til å tenke på dette, da det blir en stor avgjørelse i min karriere".

King har scoret 8 mål på 74 kamper for Blackburn, han trener for tiden med Vålerenga.