Transfer gossip

Publisert 12/15/2014 av Erlend Pettersen

- Flere spillere linkes bort i januar.

I dag ble det klart at Blackburn Rovers ble en av tre klubber som har fått kjøpestopp ut denne sesongen, noe som vi for øvrig har skrevet om tidligere på dagen.

Nå er vi 15 dager inn i desember måned, og da vet alle som holder med Blackburn at januar- vinduet bare er noen uker unna. Som de fleste vinduene gjelder de fleste overgangene om spillere ut fra Ewood Park. Dette vinduet er ingen unntak når det nå skrives om at Harry Redknapp sitt Queens Park Rangers er interessert i å kjøpe vår spissduo; Rhodes og Gestede.


Den shopping-glade manageren har blitt imponert av Gestede som har nettet 12 ganger på 20 kamper denne sesongen. Rhodes har for øvrig scoret 59 mål på sine 106 opptredener.


Det skal bli spennende å se hvordan klubben nå tenker etter at Football League har gitt klubben kjøpestopp foreløpig ut denne sesongen. Rhodes har vært en skygge av seg selv denne sesongen, om det er skuffelsen av å bli nektet en overgang til Hull i august som er årsaken får være usagt.

I tillegg skal ryktene ha det til at Aston Villa lukter på vingen Ben Marshall nå i januar etter å ha imponert i oktober og november. Samtidig så skal klubben være interessert til å la Joshua King gå i januar-vinduet, enten på lån eller på en permanent avtale. Det BRSCN har blitt opplyst om så skal King være ferdig i klubben til sommeren når kontrakten utløper. Joshua selv vil bort fra klubben allerede i januar.

BRSCN følger ryktene fram til eventuelle avtaler er i boks.